La Salamandra 2023

  27 de Agost de 2023
 Av. de l'Esport, 73, 17240 Llagostera, Girona, Espanya
 http://www.bttllagostera.cat
 bttllagostera@gmail.com
 https://www.facebook.com/btt.llagostera

La Salamandra 2023
El període d'inscripcions ha finalitzat

LA SALAMANDRA 2023

 

Després de l’èxit de la darrera edició, la marxa popular de BTT La Salamandra tornarà a Llagostera el pròxim diumenge 27 d’agost. El Club BTT Llagostera oferirà de nou tres recorreguts, un de llarg amb 40 km i 1.100 metres de desnivell, i un de curt amb 25 km i 600 i el recorregut de La Salamandra Kids, d’uns 10 km i 170 metres de desnivell pensat per a la mainada que s’inicia amb la BTT (no competitiu). Els menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament d’un major d’edat. Tots els menors d'edat no federats hauran de portar un full d’autorització d’un pare, mare o tutor legal.

Des del Club BTT Llagostera s’està treballant de valent per oferir als amants de la bicicleta de muntanya una jornada de BTT inoblidable. Per a tots els inscrits hi haurà un bidó de regal, a més de sortejos, entrepà, beguda, dutxes i més serveis incluits per als corredors.

També hi haurà Premi als 3 primers classificats del circuit llarg i curt, categories masculina i femenina. Obsequi al participant més jove i al més veterà.

El preu de les inscripcions, que només es podran tramitar per aquesta pàgina, és de 18 € per a federats i 21 € per a no federats. El preu de La Salamandra Kids és de 10 € per a federats i 13 € per a no federats (nens i acompanyants). Els acompanyants de la Salamandra kids també s'han d'isncirure. Les inscripcions estaran obertes fins el Dijous 24 a la nit.

 

Horaris:

Dissabte 26

  • Recollida de dorsals: 17:00 a 19:00

Diumenge 27:

  • Recollida de dorsals: 7:15  a 8:15
  • Sortida marxa llarga i e.bike: 8:30 (40 km i 1100 m de desnivell)
  • Sortida marxa curta: 9:00 (25 km i 600 m de desnivell) 
  • Sortida marxa nens: 9:15 (10 km i 170 m de desnivell)
  • Podiums i sorteig d'obsequis: 11:30

 

Preguntes freqüents:

Compartireu els tracks de la cursa?

No, els tracks de la cursa no es compartiran.

Són molt tècnics i durs els recorreguts?

El circuit curt (25 km) és apte per tots aquells practicants regulars de BTT amb un grau de tècnica. En canvi, el circuit llarg (40 km) requereix d'un bon estat físic i una bona tècnica. No es tracta d'un enduro però hi ha baixades i punts complicats. El circuit de la Salamandra kids (10 km) està dissenyat perquè la mainada pugui disfrutar. 

Amb ebike només es pot fer la llarga?

Per a la inscripció d'ebikes s'ha de fer la llarga. Si el dia de la cursa decideixes fer la curta no hi ha problema però no hi ha classificació d'ebikes circuit curt.

 

Ens veiem el diumenge 27 d’agost al pavelló polivalent de Llagostera (ubicació). Us mantindrem informats a la web, al nostre Facebook i a Instagram.

Salut i pedals!