La Salamandra 2022

  28 de Agost de 2022
 Av. de l'Esport, s/n, 17240 Llagostera, Girona, Espanya
 www.bttllagostera.cat
 bttllagostera@gmail.com
 https://www.facebook.com/btt.llagostera

La Salamandra 2022
El període d'inscripcions ha finalitzat

LA SALAMANDRA 2022

 

Després de l’èxit de la darrera edició, la marxa popular de BTT La Salamandra tornarà a Llagostera el pròxim diumenge 28 d’agost. El Club BTT Llagostera oferirà de nou dos recorreguts, un de llarg amb 41 km i 1.200 metres de desnivell, i un de curt amb 24 km i 550 m. L’edició d’enguany, però, presenta novetats, ja que neix La Salamandra Kids, un nou recorregut d’uns 10 km i 170 metres de desnivell pensat per a la mainada que s’inicia amb la BTT (no competitiu). Els menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament d’un major d’edat. Tots els menors d'edat no federats hauran de portar un full d’autorització d’un pare, mare o tutor legal.

Des del Club BTT Llagostera s’està treballant de valent per oferir als amants de la bicicleta de muntanya una jornada de BTT inoblidable. Per a tots els inscrits hi haurà uns mitjons de regal, a més de sortejos, entrepà, beguda, neteja bicis, dutxes i més serveis incluits per als corredors.

També hi haurà Premi als 3 primers classificats del circuit llarg i curt, categories masculina i femenina. Obsequi al participant més jove i al més veterà.

El preu de les inscripcions, que només es podran tramitar per aquesta pàgina, és de 18 € per a federats i 21 € per a no federats. El preu de La Salamandra Kids és de 10 € per a federats i 13 € per a no federats (nens i acompanyants). Les inscripcions estaran obertes fins el Dijous 25 a la nit.

 

Horaris:

Dissabte 27

  • Recollida de dorsals: 17:00 a 19:00

Diumenge 28:

  • Recollida de dorsals: 7:15  a 8:15
  • Sortida marxa llarga i e.bike: 8:30 (41 km i 1200 m de desnivell)
  • Sortida marxa curta: 9:00 (24 km i 550 m de desnivell) 
  • Sortida marxa nens: 9:15 (10 km i 170 m de desnivell)

 

Preguntes freqüents:

Compartireu els tracks de la cursa?

No, els tracks de la cursa no es compartiran.

Són molt tècnics i durs els recorreguts?

El circuit curt (25 km) és apte per tots aquells practicants regulars de BTT amb un grau de tècnica. En canvi, el circuit llarg (41 km) requereix d'un bon estat físic i una bona tècnica. No es tracta d'un enduro però hi ha baixades i punts complicats. El circuit de la Salamandra kids (10 km) està dissenyat perquè la mainada pugui disfrutar. 

Amb ebike només es pot fer la llarga?

Per a la inscripció d'ebikes s'ha de fer la llarga. Si el dia de la cursa decideixes fer la curta no hi ha problema però no hi ha classificació d'ebikes circuit curt.

 

Ens veiem el diumenge 28 d’agost al pavelló polivalent de Llagostera (ubicació). Us mantindrem informats a la web, al nostre Facebook i a Instagram.

Salut i pedals!