Crono Dues Pedres'23

  14 de Octubre de 2023
 http://www.runningvigia.com
 ligavigia@gmail.com

Crono Dues Pedres'23

CRONO DUES PEDRES – 2a PROVA DE LA LLIGA RUNNING CEBNORD 23-24

 

Ja tenim en marxa un nou desafiament, 2a prova de la Lliga 2023-2024, CRONO DUES PEDRES!! Prova oberta a tot el públic i gratuita (https://runningvigia.com/normativa/)!

 

 

NORMATIVA PER A AQUESTA CRONO:

 

  • Tots els/les que us vàreu inscriure a les altres proves de la lliga passada us heu de tornar a inscriure si voleu participar, ja que el sistema d’inscripcions ha canviat.
  • Dates d’inscripció: Del 21/09/2023 al 13/10/2023 o fins que arribem a 200 inscrits.

 

* Recordeu que  si us inscriviu i no realitzeu la prova, no es podrà participar a les següents proves si no es paga una penalització de 8,00€ per a compensar les despeses de la seva inscripció no aprofitada.

  • Dates per a realitzar la prova: Del 14 al 21 de d’octubre de 2023
  • Els resultats s’han de gravar amb Strava i enviar l’enllaç de l’activitat al correu  ligavigia@gmail.com (no es permeten pantallazos ni altres plataformes d'enregistrament; recorda mantenir el teu perfil obert). En l'assumpte, indica el teu nom i cognoms i tingueu el perfil de l’Strava obert al públic si no, no podrem verificar que el recorregut sigui el correcte.
  • Categories: Sénior fins a 40 anys i més de 40 anys.
  • Temps màxim per a enviar resultats: 21/10/2023 a les 23:59h a ligavigia@gmail.com. IMPORTANT! Recordeu posar el vostre nom i cognom en l’assumpte per identificar-vos.
  • Mireu-vos bé la normativa per complir tots els requisits, també hi ha algun avís curiós runningvigia.com
  • Entrega d’obsequis als socis: 22 d’octubre a la Plaça del Barri Llatí de 17h a 20h (Carrer del Perú, 45 08921 Santa Coloma de Gramenet)

 


 

RECORREGUT:

                                               

La sortida es des del pont de la B20 (prenent com a punt de referència la cadena), amb un únic punt de pas obligatori:  Les Dues Pedres

 

Aquest recorregut haurà de ser des de el pont de la B20 pel camí de Sant Jeroni de la Murtra fins a la cadena que va cap a la Serra de Can Mas, després fins a la 2ª cadena, seguim fins a les Dues Pedres, i tornem cap al pont de la B20 per on hem vingut. Sempre per la pista principal i no es pot deixar la pista en cap cas. No val cap corriol per ample que sigui.

 

IMPORTANT!! En cap cas es pot abandonar la pista marcada al recorregut que es mostra a la imatge, qualsevol camí que s’agafi que no sigui la pista serà sancionat amb un mínim d’un minut de temps. Recordeu respectar en tot moment els camins de les finques privades (En especial no passar per davant de Can Mas)

 

Al voltant de la Torre Pallaresa, s’ha d’arribar a la cadena, no es pot retallar pel camí paral·lel.

Aquí podeu veure marcat en verd el camí obligatori.

 

 

 

 

 

RUTA OFICIAL:  

https://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montana/cami-de-les-dues-pedres-78594517

 

 

 


 

RECORREGUT OBLIGATORI (EN TARONJA)

 

 

 

 

PUNT DE SORTIDA I ARRIBADA

 

PONT DE LA B-20 a Badalona (Prenent com a referència la cadena)

 

 

https://goo.gl/maps/vhuhJT8Ld1wQZkpV8

 

 

 

DUES PEDRES

 

 

https://goo.gl/maps/xSBRqUFEnNJ58rWi8

 

 

CARTELL

 

 

El període d'inscripcions ha finalitzat