28a CURSA AL CASTELL DE SANT MIQUEL
 28a CURSA AL CASTELL DE SANT MIQUEL
12 de Setembre de 2021  -  Carrer Segle Xvi-st Daniel, 1, 17007 Girona, Espanya

 
El període d'inscripcions ha finalitzat

La Vall de Daniel, situada a l'est de la ciutat de Girona, és l'entrada natural de la ciutat al Massís Nord-Occidental de les Gavarres, i el seu punt culminant és el Puig de Sant Miquel, de 388 m. La Vall, juntament amb tota la zona del Massís Nord-Occidental de les Gavarres, destaca per l'abundància de rieres i torrents, tenint a la mateixa Vall el naixement del riu Galligants. Igualment, tota la zona és coneguda per la gran abundància en fonts d'aigües poc mineralitzades i amb cabals depenents de la pluviositat estacional.

El Puig de Sant Miquel junt amb la construcció del que s'anomena el Castell de Sant Miquel és doncs punt culminant d'una de les curses de muntanya amb més tradició de les comarques Gironines i que ha anat passant per diferents formats al llarg dels seus més de 25 anys d'història.

Des de la Vall de Sant Daniel reivindiquem una cursa amb un traçat coherent i amb la intenció que les persones que hi participin coneguin els indrets amb més encant tant de la nostra Vall com del massís de les Gavarres i gaudeixin, com nosaltres, del meravellós entorn que disposem i que, per un moment, siguin partícips dels boscos de densa vegetació, de les rieres, de les fonts i és clar, del Castell de Sant Miquel.

Després d'una 27a edició atípica en que vam marcar el recorregut i es va poder fer lliurement durant una setmana, aquest any, us proposem un recorregut d'uns 17 km que no us deixarà indiferents. Traçat amb dificultats molt variables, trams més tècnics i durs, amb pujades i baixades impactants, pensat per gaudir del Trail Running en estat pur, però alhora pensat per poder-lo fer tant corrents com caminant i que no per això perd la seva espectacularitat, no tot seran tot flors i violes però us assegurem que en gaudireu.

Què, ens acompanyes en aquesta 28a edició? L'has de viure!

 

Us esperem a la nostra VALL!

Límit
250
Queden
0
Ja som
250
Llistat
28a CURSA AL CASTELL DE SANT MIQUEL

Pots contactar amb nosaltres a cursasantmiquel@hotmail.com
 

Carregant…