26a CURSA AL CASTELL DE SANT MIQUEL (2019)
 26a CURSA AL CASTELL DE SANT MIQUEL (2019)
8 de Setembre de 2019  -  Carrer de Llucià Ansó "Tambor Ansó", 1, 17007 Girona, Espanya

 
El període d'inscripcions ha finalitzat

La Vall de Daniel, situada a l'est de la ciutat de Girona, és l'entrada natural de la ciutat al Massís Nord-Occidental de les Gavarres, i el seu punt culminant és el Puig de Sant Miquel, de 388 m. La Vall, juntament amb tota la zona del Massís Nord-Occidental de les Gavarres, destaca per l'abundància de rieres i torrents, tenint a la mateixa Vall el naixement del riu Galligants. Igualment, tota la zona és coneguda per la gran abundància en fonts d'aigües poc mineralitzades i amb cabals depenents de la pluviositat estacional.

El Puig de Sant Miquel junt amb la construcció del que s'anomena el Castell de Sant Miquel és doncs punt culminant d'una de les curses de muntanya amb més tradició de les comarques Gironines i que ha anat passant per diferents formats al llarg dels seus 25 anysd'història.

Des de la Vall de Sant Daniel reivindiquem una cursa amb un traçat coherent i amb la intenció que les persones que hi participin coneguin els indrets amb més encant tant de la nostra Vall com del massís de les Gavarres i gaudeixin, com nosaltres, del meravellós entorn que disposem i que, per un moment, siguin partícips dels boscos de densa vegetació, de les rieres, de les fonts i és clar, del Castell de Sant Miquel.

Us proposem dos recorreguts, un d'uns 25 km i un altre de 12,5 km que no us deixaran indiferents. Traçats amb dificultats molt diferents, el de 25 km, més tècnic i dur, pensat per gaudir del Trail Running en estat pur, amb pujades i baixades impactants i amb un desnivell acumulat important. I el de 12,5 km pensat per poder-lo fer tant corrents com caminant i que no per això perd la seva espectacularitat, no tot seran tot flors i violes però us assegurem que en gaudireu.

Què, ens acompanyes en aquesta 26a edició? L'has de viure!

 

Us esperem a la nostra VALL!

Queden
187
Ja som
313
Llistat
26a CURSA AL CASTELL DE SANT MIQUEL (2019)

Pots contactar amb nosaltres a cursasantmiquel@hotmail.com
 

Carregant…