1er Campionat de Bombers/es de Catalunya de Futbol7 TROFEO TRIKI

  1 de Abril de 2023
 Cami dels Columbretes, 5, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona, España
 https://www.acebombersbcn.cat/bloc/
 futbolacebombersbcn@hotmail.com

1er Campionat de Bombers/es de Catalunya de Futbol7 TROFEO TRIKI
 

 
* Indica camp obligatori

El 1er Campionat de Bombfaelers/es de Catalunya neix amb l'objectiu de crear un esdeveniment amb què molts integrants del nostre col·lectiu se sentin identificats, i any rere any vulguem asistir-hi.

Un Esdeveniment amb caràcter esportiu i social que potencia la interacció social entre Bomber/es i serveix de trobada d'integrants del nostre col·lectiu dins de tot Catalunya.

És un esdeveniment conjunt amb companys de la Generalitat ien aquest esdeveniment se intentara celebrarà el 1er Partit entre L'equip femení de Bomberes de L'Ajuntament de Barcelona i l'equip femení de Bomberes de la Generalitat

 

 tot el recaptat anirà a la Fundació de Sant Joan de Deu

Per que es diu 1er Trofeu "Triky"

Aqui un enllçac per una petita explicació  https://www.rac1.cat/...

 

 

Les inscripcions són individuals hi ha bossa de jugadors si no tens equip t'ho busquem no t'oblidis de posar-ho a la pestanya que posa amb o sense equip i si vens sense equip posa que Parc ets de Bombers i nosaltres ens encarreguem de la gestió que te faren arriba al teu mail.

També hi ha l'opció Menu Esportiu per fer-ho més senzill i sense cues amb zona per menjar de jugadors del mateix equip només has de posar-ho a l'hora de la inscripció a la pestanya de Menu Esportiu el preu l'avisarem més endavant.

Si no pots venir i vols col·laborar amb la causa tenim l'opcio de la Fila0 perquè ens agradaria que tota l'ajuda pugui arribar a la Fundació de Sant Joan de Deu per la Infància en risc així que no hi ha excusa.

 

L'entrada inclou  o 2 refresc,o aigües o cerveses (mes informacio a l'entrada)

Us Esperem

Patrocinadors oficials