Trail Antena Solidària 2019
El periodo de inscripciones ha finalizado

Modalitats de la cursa

El recorregut unirà la històrica plaça del Monestir de Pedralbes amb l’antena de Sant Pere Màrtir: la nostra antena solidària!

L’organització de la cursa ofereix 3 modalitats de participació:

 • Mitja marató de muntanya (22,5 km). Desnivell: +1100 m.
 • Trail (11 km). Desnivell: + 650 m.
 • Caminada popular (8km). Desnivell: +55 m.

Compromís social

Pedralbes Antena Solidària és una cursa solidària especial. Amb la carrera procurem fer la nostra aportació per donar resposta a un problema actual de la nostra societat. Enguany volem tenir una doble causa solidària:

La primera, consistirà en donar continuïtat als projectes que realitza l’ONG NASCO- Feeding Minds. Gràcies als diners recaptats en les darreres edicions, vam poder pagar el sou de tot un any de 2 professors a l'aula instal·lada a la biblioteca de la localitat de Sawla (edició 2016) i una nova aula amb 40 ordinadors a Tuna gràcies a l’enviament d’un contenidor (edició 2017). Aixecament de terres i construcció de dos cases pels professors de les aules (edició 2018) Per aquesta edició, volem recolzar un projecte d’enfortiment de la població de Sawla, habilitant el seu accés a la formació i l'educació mitjançant eines informàtiques. 

La segona causa solidària volem que vagi adreçada a una entitat que realitzi una activitat amb un impacte més local i hem pensat que Escola Moragas podria ser un molt bon canal. La seva tasca va més enllà de l’assistència immediata, ja que cerca la promoció de la persona a partir de la seva participació activa, del reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats.

Recollida de dorsal i bossa obsequi

El dia de la cursa, 31 de març, no s’entregaran dorsals.*

Podran recollir-los a la botiga (per determinar)

 • De manera extraordinària es podran lliurar dorsals a residents fora de Barcelona abans de la cursa. La petició s’haurà d’enviar a info@antenasolidaria.cat abans del 16 de març a les 21 hores, sota l’assumpte “Petició de dorsal”. Haurà d’indicar DNI, ciutat, nom i cognoms.
 • Serà obligatori presentar la targeta de federat a l'hora de la recollida del dorsal per a aquelles persones que hagin seleccionat que són federats. En cas contrari, hayran d'abonar 2€ en el mateix moment de la recollida.

Horari i punt de sortida/arribada

Totes les modalitats comencen i finalitzen a la plaça del Monestir de Pedralbes.

 • 07.30h – 8.45h Entrega de dorsals amb xip (residents fora de Barcelona i sota petició*)
 • 09.00h Sortida de la mitja marató de muntanya
 • 09.30h Sortida del trail 10K
 • 09.35h Sortida de la caminada popular
 • 11.00h Botifarrada popular
 • 12.00h Lliurament de premis i trofeus

Entitats organitzadores:

L'associació de veïns de Pedralbes, juntament amb els universitaris i amics del CMU Pedralbes han decidit organitzar una cursa solidària que sortís des de la pel parc de Collserola.