Trail Antena Solidària 2019
 Trail Antena Solidària 2019
31 de Marzo de 2019  -  Baixada del Monestir, 9, 08034 Barcelona, España

 
El periodo de inscripciones ha finalizado

Modalitats de la cursa

El recorregut unirà la històrica plaça del Monestir de Pedralbes amb l’antena de Sant Pere Màrtir: la nostra antena solidària!

L’organització de la cursa ofereix 3 modalitats de participació:

 • Mitja marató de muntanya (22,5 km). Desnivell: +1100 m.
 • Trail (11 km). Desnivell: + 650 m.
 • Caminada popular (8km). Desnivell: +55 m.

Compromís social

Pedralbes Antena Solidària és una cursa solidària especial. Amb la carrera procurem fer la nostra aportació per donar resposta a un problema actual de la nostra societat. Enguany volem tenir una doble causa solidària:

La primera, consistirà en donar continuïtat als projectes que realitza l’ONG NASCO- Feeding Minds. Gràcies als diners recaptats en les darreres edicions, vam poder pagar el sou de tot un any de 2 professors a l'aula instal·lada a la biblioteca de la localitat de Sawla (edició 2016) i una nova aula amb 40 ordinadors a Tuna gràcies a l’enviament d’un contenidor (edició 2017). Aixecament de terres i construcció de dos cases pels professors de les aules (edició 2018) Per aquesta edició, volem recolzar un projecte d’enfortiment de la població de Sawla, habilitant el seu accés a la formació i l'educació mitjançant eines informàtiques. 

La segona causa solidària volem que vagi adreçada a una entitat que realitzi una activitat amb un impacte més local i hem pensat que Escola Moragas podria ser un molt bon canal. La seva tasca va més enllà de l’assistència immediata, ja que cerca la promoció de la persona a partir de la seva participació activa, del reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats.

Recollida de dorsal i bossa obsequi

El dia de la cursa, 31 de març, no s’entregaran dorsals.*

Podran recollir-los a la botiga (per determinar)

 • De manera extraordinària es podran lliurar dorsals a residents fora de Barcelona abans de la cursa. La petició s’haurà d’enviar a info@antenasolidaria.cat abans del 16 de març a les 21 hores, sota l’assumpte “Petició de dorsal”. Haurà d’indicar DNI, ciutat, nom i cognoms.
 • Serà obligatori presentar la targeta de federat a l'hora de la recollida del dorsal per a aquelles persones que hagin seleccionat que són federats. En cas contrari, hayran d'abonar 2€ en el mateix moment de la recollida.

Horari i punt de sortida/arribada

Totes les modalitats comencen i finalitzen a la plaça del Monestir de Pedralbes.

 • 07.30h – 8.45h Entrega de dorsals amb xip (residents fora de Barcelona i sota petició*)
 • 09.00h Sortida de la mitja marató de muntanya
 • 09.30h Sortida del trail 10K
 • 09.35h Sortida de la caminada popular
 • 11.00h Botifarrada popular
 • 12.00h Lliurament de premis i trofeus

Entitats organitzadores:

L'associació de veïns de Pedralbes, juntament amb els universitaris i amics del CMU Pedralbes han decidit organitzar una cursa solidària que sortís des de la pel parc de Collserola.

 


Puedes contactar con nosotros en info@antenasolidaria.cat
 

Cargando…