Antena Solidària 2024 


 
* Indica campo obligatorio

Modalitats de la cursa

El recorregut unirà la històrica plaça del Monestir de Pedralbes amb l’antena de Sant Pere Màrtir: la nostra antena solidària!

L’organització de la cursa ofereix 3 modalitats de participació:

  • Mitja marató de muntanya (23 km). Desnivell: +1000 m
  • Trail (10 km). Desnivell: + 450 m.
  • Caminada popular (8km). Desnivell: +290m.

Compromís social
L'Antena Solidària  és una cursa especial. Amb la carrera procurem fer la nostra aportació per donar resposta a un problema actual de la nostra societat. Enguany volem tenir una doble causa solidària:

La primera, consistirà en donar continuïtat als projectes que realitza l’ONG NASCO- Feeding Minds. Una ONG fundada a Barcelona amb acció a Ghana. On soluciona el problema de la immigració en origen. Formant a persones locals per evitar que hagin de marxar del seu país. 

La segona causa solidària volem que vagi adreçada a una entitat que realitzi una activitat amb un impacte més local i hem pensat que Escola Moragas podria ser un molt bon canal. La seva tasca va més enllà de l’assistència immediata, ja que cerca la promoció de la persona a partir de la seva participació activa, del reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats.

Entitats organitzadores:
L'associació de veïns de Pedralbes, juntament amb els universitaris i amics del CMU Pedralbes han decidit organitzar una cursa solidària que sortís des de la pel parc de Collserola.