Caminada barri llati 2023

  15 de Octubre de 2023
 Carrer del Perú, 62, 08921 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, España
 https://runningvigia.com/
 ligavigia@gmail.com

Caminada barri llati 2023

Caminem per Bruno

El pròxim 15 d’octubre, l’associació Running Vigía us convida a participar a la «Caminada popular del Barri Llatí: Caminem per Bruno» un esdeveniment per a fomentar l’esport com a complement d'una vida saludable, l’amor i el respecte per la natura i sobretot del nostre entorn natural més proper, la Serralada Marina i on col·laborarem per poder ajudar a un veí de la nostra ciutat, en Bruno.

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions tenen un preu de 8€ que es destinaran íntegrament a la intervenció que Bruno necessita per millorar les seves funcions motores i rebre sessions de fisioteràpia específiques i especials.

Si no pots venir, però t’agradaria aportar, tenim un Dorsal 0 disponible on podràs donar 5€, 8€ o 10€

La inscripció la trobareu aqui mateix més avall.

O bé també podeu inscriure-us presencialment als següents establiments:

  • GIMNASIO DEPORTIVO MARÍN (C/ Roma 55, 08921 Santa Coloma de Gramenet).
  • MODA LUCIA PEKES (Mercat Singuerlín, 08924 Santa Coloma de Gramenet).
  • LA TIENDA (C/ San Carlos 7, 08921 Santa Coloma de Gramenet).
  • NANDO PERRUQUERS (C/ Francesc Planas i Casals 14, 08911 Badalona).

 

INFORMACIÓ

La recollida de dorsals es realitzarà a la Plaça del Barri Llatí. Amb un màxim de 1000 participants, gaudirem d’una jornada única!

La sortida està programada a les 9:00 hores des de la mateixa plaça amb una durada d’unes 2 hores aproximadament i un recorregut que inclou llocs emblemàtics de la Serralada Marina com el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i el Castell Alemany, entre d’altres.

En finalitzar la caminada, a la plaça us espera un avituallament amb beguda (aigua, refresc o cervesa) i un entrepà de frànkfurt.

Però això no és tot! Continuarem la jornada festiva en la mateixa Plaça. A les 10:30 hores podrem gaudir de diverses actuacions, com una sessió de Zumba amb la col·laboració del CE DUIN FONDO, les talentoses balladores de l’Escola de flamenc LA MANI i el grup LOS PIRATAS RUMBVERSIONS, que posarà punt final a l’esdeveniment, animant a tots els participants.

A més, els més petits que hagin participat en la Caminada Solidària podran gaudir del nostre castell inflable, llit elàstic i taller de treballs manuals infantils.

Uneix-te a nosaltres per aquesta causa i aquesta jornada inoblidable!

 

El periodo de inscripciones ha finalizado